Angel Denti Art Clinic - Dental motto

Angel DentiArt Clinic

Ingyenes tanácsadás:
Tel: +36 30 256 10 57
E-mail: info@angeldentiart.hu
     
Angel DentiArt Clinic
9022, Győr, Lukács Sándor u. 19.
Tel: +36 30 256 10 57
Fájdalommentes kezelések
Nyitvatartás
Hétfő 12-19
Kedd 8-17
Szerda 9-16
Csütörtök 9-16
Péntek 8-14Fizetési lehetőségek
Egészségpénztár elfogadóhely
CT

CT készülék az  Klinikán

 

 

Miért van szükség CT berendezésre?

 

  A ma már széles körben elterjedt kétdimenziós digitális röntgen elengedhetetlen egy fogászati rendelő működéséhez – de az implantológia szakterületéhez már kevés. Egy fogászati implantátum helyének pontos megtervezéséhez és beültetéséhez a CT-felvétel szükségszerű, hiszen pontos képet ad az állcsontok szerkezetéről, az implantációhoz szükséges csontállomány mennyiségéről.

 

 

Milyen paraméterei vannak a CT készüléknek?

 

  A klinika új CT-készüléke a szakma élvonalába tartozik, ezért tudja biztosítani az alacsony sugárterhelést és a gyors szkennelési időt: akár 4,9 másodperc alatt készíthető háromdimenziós CT-felvétel a páciensről. Ez az újítás hozzájárul ahhoz, hogy a klinika páciensei a mai kornak megfelelő, magas szintű és a legjobb minőségű ellátásban részesüljenek.

  Az Angel DentiArt klinika készüléke ezenkívül több funkcióval is rendelkezik, készíthető vele például háromdimenziós felvétel az arcüregről, a felső légutakról, a rágóízületről. Alkalmas a gyökérkezelés során nehezen megtalálható gyökércsatornák feltérképezésére, a fogászati gócok, előtörésben akadályozott bölcsességfogak helyzetének meghatározására is. 

 

 

 

Mire használható a CT felvétel?

 

   A fogágybetegséggel rendelkező pácienseik számára kifejlesztett implantátumrendszer használata esetén a CT-felvétel segítségével a rendelő szakemberei pontos képet kapnak a fogakat körülvevő lágy és kemény szövetek állapotáról. – Így azonnal elkészíthetjük a kezelési tervet, és nekiláthatunk az implantációnak. Azonnali implantáció esetén – amikor a fogat eltávolítjuk, és egy időben behelyezzük az implantátumot – akár pár napon belül fix ideiglenes fogpótlást tudunk készíteni pácienseink számára, amivel esztétikailag és funkcionálisan is helyreállítjuk a pácienseink rágóképességét.

 

 

Az alábbi videón láthatja, hogyan is működik a CT készítés

 

 
 

 

 

  Másik felhasználási terület navigált implantáció, amely lehetővé teszi, hogy a fogbeültetés szubjektív körülmények kizárásával, mértani pontossággal történjen. Lényege, hogy egy számítógéppel megtervezett 3D-sablon segítségével könnyítik meg a behelyezést a fogorvos számára, aki így tökéletes pontossággal tudja beilleszteni az implantátumot a páciens állkapcsába – magyarázza a módszer előnyeit dr. Hoffer László, az Angel DentiArt fogszakorvosa. – Ezzel a módszerrel a legtöbb esetben úgynevezett minimál­invazív beavatkozásra kerülhet sor, azaz minimális fizikai hatás, vágás és varrás nélkül megvalósulhat a fogbeültetés.  
 

 

Ha bármilyen kérdése merülne fel tájékozódjon személyesen, JELENTKEZZEN BE MOST!

 

 

 

 

 

 

 

Angel DentiArt Clinic © 2017 - Minden jog fenntartva!


 Angel DentiArt Clinic © 2013 - Minden jog fenntartva!

TREATMENTS | OUR DOCTOR | HOTELS & SERVICES | PATIENT INFORMATION LEAFLET | GALLERY | ABOUT US | ACCESSIBILITY, PARKING | OUR CLINIC |