Telefon
+36 30 256 10 57
 

Szervezés
Az AngelDentiArt Klinika, több nyelven beszélő munkatársai az Önöknek legjobban megfelelő időpontra szervezik meg, egyeztetést követően a fogászati kezeléseket. Munkatársaink angol, német, olasz és orosz nyelven is kiválóan beszélnek.

Azonnali Híváshoz kattintson ide +36302561057

Logisztika
Az AngelDentiArt Klinika sofőre, Gyurmáczi Attila ( +36309591977) már az érkezéskor taxival várja önöket, hogy a kiválasztott partner-szállodánkba kényelmesen érkezzenek meg. Az Önök igénye szerint a kezelésekre is biztosítjuk taxival, a kényelmes utazást az Angel DentiArt Klinikára.

Szállás/kedvezmények:

Partner szállodáink, jelentős kedvezményekkel, kényelmes szállodai szobákkal várják Önöket, melyekről további információt talál a weboldalunkon az alábbi linkre kattintva. Az oldalunkon keresztül kiválasztott szállodába lefoglaljuk az Ön szobáját, melyet kizárólag az AngelDentiArt Klinika számára biztosított árakon, csak munkatársaink tudják megrendelni. A szállodák konyháiban a Chef és csapata felkészülten fogja várni Önt, hogy a fogászati kezelések után is fogyasztható finom ételeket készítsen Önöknek.

Programok

A fogászati kezelések közötti időt az Önök igénye szerint egészítjük ki más kulturális, szórakoztató programokkal, kirándulásokkal. Szívesen rendeljük meg jegyeiket a világhírű Győri Balett előadásira, akik számunkra különlegesen fontosak, a Győri Nemzeti Színház musical, opera előadásaira vagy a Győri Filharmonikus Zenekar koncertjeire.
Örömmel visszük el Önöket, jó idő esetén vízitúrára a meseszép ’’Szigetközbe’’, vagy a világörökség részeként nyilvántartott 1000 éves Pannonhalmára, ahol a Bencés Bazilika és Könyvtár megtekintését követően borkóstolón vehetnek részt, megízlelve a Bencés pincészet finom borait. Folytatásként egy finom, igazi, magyaros vacsorával zárjuk a napot egy igazi falusi csárdában.

Különleges ajánlataink része az ódon csodálatosan felújított Szidónia Kastélyszálló is, ahol a vendégeket a szállodán kívül is várja program a soproni borvidéken, vagy akár Balf különleges gyógyító fürdőjében.