Telefon
+36 30 256 10 57

Rendelőnkben a mai kornak megfelelően a legmodernebb berendezésekkel és a legmegbízhatóbb eszközökkel dolgozunk. Az Ön maximális kényelemének biztosítására VITALI fogászati székekkel felszerelt kényelmes, három exkluzív rendelőink egyikében foglalhat helyet.

Minden fogászati szék multimédáis eszközzel van felszerelve, így az egyszerűbb fogászati beavatkozások közben is pihenhet és elterelheti a gondolatai arról, hogy Ön egy fogászati kezelésen vesz részt éppen.


A klinikán az év elején egy ma igényeket kielégítő CT készülékkel lett felszerelve, melyben az Ön maximális kényelme érdekében a megszokott panoráma és intraorális röntgen felvételek mellett CT felvételekre is képes, minimális sugár kibocsájtással akár 14 másodperc alatt is. 

További információkért kattintson ide.

Minden kezelés előtt szükség van egy panoráma röntgen vagy CT felvétel elkészítésére a Doktor Urak ajánlása alapján, mely tájékoztat a meglévő fogak, fogíny, állkapocs illetve a csont állapotáról, az idegek futásáról és az arcüregben és az előforduló esetleges elváltozásokról.

Kiemelkedő szakterületünk az implantációamelyhez, szükséges információkat kapunk csontviszonyokról a röntgenképek segítségével. Az elkészült képek alapján megállapítható, hogy szükség van-e kiegészítő beavatkozásokra, csontpótlásra, esetleg csontátültetésre az implantátum behelyezése előtt.


Az Angel DentiArt fogászaton nem csak a legbonyolultabb implantációs feladatokat tudjuk kivitelezni fájdalommentesen,hanem a feladatának tekinti a betegeinek teljes körű fogászati ellátását is. Az elkészített munkákra természetesen garanciát vállalunk, melyről részletesen a betegtájékoztató menüpont alatt olvashat.