Telefon
+36 30 256 10 57

Dr. Laborfalvi László

Üdvözlöm Önöket!

Kérem tekintsék meg a szakmai életutam főbb állomásait, és amennyiben bármilyen kérdésük van, forduljanak hozzám bizalommal!
Tanulmányok
  • Fogorvosi tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen végeztem. Az egyetem előtt fogtechnikai tanulmányokat folytattam annak érdekében, hogy az összes oldaláról ismerjem a fogpótlások készítésének minden rejtelmét. Ebből következik, hogy a Protetika, azaz a fogpótlások készítése az a szakterület, amely a legközelebb áll hozzám és ahol leginkább otthon érzem magam
  • Édesapám fogtechnikus mester, így már a kezdetektől kapcsolatba kerületem a fogászattal. Tőle tanultam, hogy milyen csodálatos dolog valami élettelen anyagból, ha úgy tetszik egy darab fémből, kerámiából vagy épp műanyagból valami olyat készíteni, ami egy embernek a szerves része lesz, ami pótolhatja elveszett fogait és visszahozhatja eltűnt mosolyát!
  • Amikor kezelésre, vagy akár csak egy megbeszélésre érkezik hozzám nincs kapkodás, nincsenek többórás csúszások. Minden kezelésre megfelelő időt hagyok ki, hiszen csak így tudom biztosítani az ön teljes nyugalmát valamint azt, hogy az elkészült munkák a legmagasabb elvárásoknak is megfeleljenek. A készülő pótlások összes paraméterét részletesen egyeztetjük, és kezelés közben mindenről tájékoztatom pácienseimet. Így biztosak lehetnek benne, hogy valóban az általunk közösen megálmodott restaurációk készülnek.